Związek BioInMed po raz drugi współorganizuje konferencję PHASE

W dniach 27-29 sierpnia 2024 r. odbędzie się tegoroczna edycja konferencji Polish Healthcare Assets – Sector Event (PHASE), którą współorganizują Związek BioInMed, Blume Advisory oraz Strefa Inwestorów. Ta największa publiczna dyskusja na temat polskiej biotechnologii medycznej skierowana jest do uczestników rynku kapitałowego, przedstawicieli instytucji publicznych, przedsiębiorców oraz naukowców zainteresowanych rozwojem tego sektora.

• Dwa dni i kilkanaście paneli w pięciu głównych blokach tematycznych: Gospodarka, Inwestycje, Biznes, Technologie, Nauka. Trzeci dzień poświęcony prezentacjom inwestorskim spółek.
  • Ponad 60 uczestników dyskusji, przedstawicieli spółek – od największych firm publicznych, po prywatne start-up'y, rynku kapitałowego, jednostek administracji oraz światów nauki i biznesu.
  • Dwóch wyjątkowych, zagranicznych gości specjalnych: Cailin McGurk (Morgan Stanley) i Nektarios (Aris) Oraiopoulos (University of Cambridge) z prelekcjami i udziałem w dyskusjach.
  • Prezentacja raportu Polskiego Związku Innowacyjnych Firm Biotechnologii Medycznej BioInMed „Wpływ sektora biotechnologii medycznej na polską gospodarkę i postęp w medycynie".
  • Partnerami Strategicznymi wydarzenia są Giełda Papierów Wartościowych, mBank oraz Polski Fundusz Rozwoju.

Tegoroczna edycja konferencji PHASE obejmuje aż 17 paneli dyskusyjnych, wywiadów i prelekcji, które odbędą się w pięciu głównych blokach tematycznych: Gospodarka, Inwestycje, Biznes, Technologie, Nauka. W wydarzeniu weźmie udział ponad 60 ekspertów, reprezentujących różnorodne środowiska, od biznesu po instytucje publiczne.

Strona www wydarzenia: www.pha-se.pl

Broszura informacyjna: https://bioinmed.pl/pdf/Phase2024.pdf

Zaproszenie wideo: https://tinyurl.com/phase2024

LinkedIn: https://www.linkedin.com/showcase/phase-polish-healthcare-assets-sector-event/